Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Sailor Tom - a márka, ami beúszott az életünkbe

Egy horvátországi, családi nyaralás során a fagyizás, strandolás és a “kell még egy kis naptej, kicsim” triumvirátusa közepette szó szerint belebotlottunk a Sailor Tom márkába. A tengerparti, vitorlázós stílust megidéző ruhákba pedig első látásra beleszerettünk. Először azt gondoltuk, hogy ez is csak amolyan könnyen tovaszálló ruha-fellángolás lesz, ám miután felpróbáltunk néhány darabot, tudtuk, hogy itt bizony ennél többről van szó. 

A Sailor Tom ruháknak ugyanis a bőrünk is nagyon örült: élmény volt őket viselni! Így történhetett, hogy a hazaindulás napján az észszerű mennyiségnél talán egy hajszállal több Sailor Tom ruha lapult a bőröndünkben. 

 

Sailor Tom vs a mosógép találkozása

Kisgyermekes anyukáknak és/vagy a divat oltárán lelkesen áldozó nőknek nem kell bemutatni azt az érzést, amikor egy belevalónak tűnő ruhadarab a harmadik mosás után fakó bolyhossággal szabadkozik a látható minőségromlás miatt. 

Természetesen mi is tartottunk ilyesmitől, de a Sailor Tom ruhák jól vizsgáztak, és többszöri mosás után is délcegen büszkélkedtek élénk színükkel és puhaságukkal. Ez volt az a pillanat, amikor megjelent a fejünk felett a gondolatbuborék, hogy tulajdonképpen milyen jó is lenne forgalmazni ezt a márkát…

 

Sailor Tom útja Horvátországból  Magyarországra

Mit csinál a 21. század embere, ha szeretne információt gyűjteni valamiről? Intenzív guglizásba kezd! Mi is pontosan ezt tettük, mígnem néhány kattintás után rátaláltunk a márka megálmodójára, Tomislav Rodic-ra. Felvettük vele a kapcsolatot, és kiderítettük, hogy a Sailor Tom egy családi vállalkozás, amelynek népszerűsége egyre csak nő. Azt is megtudtuk, hogy a márkának már több üzlete is van Horvátországban, a folyamatos fejlődés pedig gondoskodik az állandóan megújuló kínálatról is. 

Hatalmas hurrá-pillanat volt, amikor Tomislav rábólintott arra, hogy mi lehessünk a Sailor Tom magyarországi forgalmazója!

 

Fejest ugrottunk Sailor Tomba, és azóta is lubickolunk!

Egy vállalkozás elindítása mindig tartogat kihívásokat, de annyira hajt minket a lelkesedés, hogy a kihívásokat is élvezzük! Elmondhatatlan büszkeséggel tölt el minket, hogy mi lettünk a Sailor Tom magyarországi forgalmazói, és a két gyerkőcünk mellett “harmadik gyerekként” tekintünk a webáruházunkra. 

Persze mi is tudjuk, hogy netes rendelés ide vagy oda, ruhavásárlásnál mégiscsak az az igazi, ha azokat a ruhákat alaposan meg lehet fogdosni és fel lehet próbálni! Pontosan ezért döntöttünk úgy, hogy ha a széljárás is úgy akarja, hamarosan megnyitjuk a márka első valódi üzletét Budapesten!

 

Szívből reméljük, hogy a Sailor Tom-szerelem itthon is hamar megfertőzi az embereket! 

 

Szeretettel, 

Kinga, Richie és a Törpök!

 

Az oldal tetejére